Tuesday, April 14, 2015

OFFER GLUTATHIONE Amazing Lotion - Terbukti SELAMAT dan BERKESAN Mencerahkan Kulit Seawal 5 HARI!!


EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION WITH COLLAGEN (HAND & BODY)

(Pek baru 55ml )
0197742520


(pek lama ) 50g
(Tahan untuk 1 bulan ++ bergantung pada kekerapan penggunaan)

GLUTATHIONE AMAZING LOTION (HAND & BODY)
PERTAMA DI MALAYSIA
Diikhtiraf Oleh
JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM) – HALAL
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

Harga : RM65/jar (1 Bekas)
Pos Laju Min : SM RM6, SS RM9.

OFFER!! OFFER!!
1 Jar : RM55 SAHAJA!!
++FREEGIFT!!

(Free Postage unt Semenanjung)
(Tambahan RM5 unt Sabah / Sarawak)

sms/wassap : 0197742520

FORMULA TERBAIK + KESAN MENAKJUBKAN
(GABUNGAN COLLAGEN &; GLUTATHIONE)



Setelah melakukan kajian rambang, majoriti rakyat Malaysia terlalu obses tentang kecantikan khasnya memutihkan kulit wajah. Justeru itu terdapat perbezaan ketara di antara warna kulit wajah dan kulit tubuh badan terutama lengan atau tangan, kerana kita tidak mempedulikannya atau tiada produk tersebut?

Adakan kami benar? Anda nilaikan sendiri.

Disini syarikat PINKISH BEAUTY COSMETIC mempersembahkan perlancaran GLUTATHIONE AMAZING LOTION setelah sekian lama membuat kajian bersama pakar dematologi yang bertaraf antarabangsa bagi mendapatkan satu hasil yang menakjubkan bagi losyen pemutih kulit untuk rakyat Malaysia khasnya.

Kajian yang penuh teliti dimana bahan-bahan ramuan yang telah diimpot dan dipilih sendiri oleh pakar-pakar yang dilantik oleh syarikat.

GLUTATHIONE AMAZING LOTION membawa kesan yang menakjubkan seperti berikut :-

1. Satu-satunya losyen yang boleh melakukan DETOX seluruh kulit badan dimana boleh memecahkan warna tompok-tompok hitam di atas kulit supaya ia lebih sekata kapada warna asal kulit.

2. Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV

3. Membekalkan nutrisi kepada kulit -boleh menghalus, mencerah dan menyerikan dengan formula pemutihan.

4. Mengharumkan tubuh badan dengan ekstrak ros segar sambil meneruskan proses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur.

5. Tidak berlendir, melekit-lekit atau berminyak.

6. Penyerapan yang baik dan pantas ke dalam kulit dengan sekali sapuan dengan kesan licin dan kelembutan kulit yang serta-merta!

7. Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuai rakyat Malaysia. (Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuian boleh merosakkan kulit—contoh SPF 60-150 hanya boleh diguna bila anda berada dikawasan gurun)

8. Membaiki parut di atas kulit.

9. Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan.


Teknik sapuan yang betul dan mesti disapu selepas mandi.


Bagi kesan menakjubkan gunalah sabun GLUTATHIONE COLLAGEN untuk mandian bagi hasil yang ketara.

Untuk Pengguna Islam:- ♥
(Solat hajat telah dilaksanakan keatas GLUTATHIONE AMAZING LOTION moga ianya diberkati sipemakai dan berkesan)
“Dari Abi ad-Darda’ radiallahu ‘anhu berkata: Wahai sekalian manusia! Sesungguhnya aku pernah mendengar Rasulullah sallallahu ‘alaihi wa-sallam bersabda: Barang sesiapa yang berwuduk lalu ia sempurnakan wuduknya, kemudian melakukan solat dua rakaat dengan sempurnanya, nescaya Allah akan menunaikan segala hajatnya (apa sahaja yang diminta) cepat atau lambat”

My Review:

Pengalaman saya pakai Glutathione Amazing Lotion ni, memang best!! (semuanya best haha :P). Dengan bau ros yang memang sangat menyegarkan! Sapu je kat tangan terus je dia meresap. Takde melekit-lekit dan tak berminyak langsung. Lepas pakai terus rasa sangat lembut dan licin! Untuk saya yang kulit, coklat2 manis ni :P 5 hari pakai lom nampak cerah lg hehe :P

Bukan macam sesetengah losyen tu, bila pakai puas nak menggosok bg dia meresap haha.. Pastu macam melekit-lekit pulak tu. Saya juga pernah tergoda dengan dengan losyen pencerah yg cerah serta-merta tu..Dah pakai baru tahu, mmg la saya x berkenan coz dia mcm pakai foundation, puas nak menenyeh kat tangan untuk ratakan. Memang putih melepak, dah macam tgn orang lain pin ade.. Pastu, nak cuci untuk hilangkan dia pun satu hal lg haha..dah la, cukup la sekali je saye pakai!


Testimoni: Antara kesan hebat pengguna Glulathione Amazing Lotion :)






0197742520

#losyenmurah
#losyenputih
#losyenpinkish
#losyen offer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...