Tuesday, May 3, 2016

OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 . Kulit Cerah Berseri & Licin Seawal 3 Hari??

Anda mahukan Kulit Cerah Berseri & Licin Seawal 3 Hari?

OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 Philippines!

PERLAKING KINI DENGAN PACKAGING BARU, GLOW GLOW SHINE UOLLS!
HARGA ASAL
RM150 SM

RM160 SS

HARGA PROMO
1 KOTAK RM60 Semenanjung

FREE POSLAJU


CARA ORDER?
sms /wassap 0197742520

sms /wassap 0197742520


Kalau uolls nak tau...Beauty Trend sekarang, Fenomena Serbuk Mutiara asli sedang Viral & hangat di pasaran!!

PERLA KING 1,000,000 MG Serbuk Mutiara Asli adalah 1 lagi Produk 
Pencerahan + Kecantikan keluaran Aurora yg sebelum ni meletop dgn produk best-seller nya Aurora Sx, Jutadara & Ibu Kapsul Mutiara
PERLA KING RAJA MUTIARA
Kenapa PERLA KING ni dipanggil raja mutiara?? Sebab ia mengandungi 100% serbuk mutiara asli yg selamat digunakan + highly effective. Perla king antara produk premium di pasaran sebab dos & tahap keberkesanan dia PALING TINGGI tau uolls..

Kami Faham Keluhan Anda..
“Laahh... Patutlah supplement yg saya guna sebelum ni tak menjadi! 
MEMBAZIR je kena BERHABIS DUIT bagai...”
Hmm..Rupa-rupanya Dos yg uolls ambil tak cukup~  putihnya kemana, duit melayang!! Rugi kan?

Lalu kami ada JALAN PENYELESAIAN utk uolls yg nakkan kulit putih comeyy, licin & supplement yang telah diuji keberkesanannya iaitu Perla king dengan 100% Serbuk Mutiara Asli!

perla king serbuk mutiara asli

PERLA KING Serbuk MUTIARA ASLI dari laut dlm Philippines!


Bahan kandungan premium Mutiara Asli ini adalah dpd Philippines yg sangat bermutu tinggi,  bukan dari cina ya seperti kebanyakan supplement lain. Paling penting, Perla King mempunyai dos paling tinggi 1,000,000mg untuk keberkesanan maksimum tanpa ada kesan sampingan!

Uolls ada yg masalah kulit muka kering ke? Bila keluar rumah pakai foundation tapi jadi tak cantik sbb nampak bedak tu bercapuk dan tak melekat kat muka? Perla King menjadikan kulit lembab & senang nak apply mekap. Nampak cantik, rata & natural je solekan anda  ~

"Sangat2 puas hati Kak ida… before this kulit punyalah gelap. Jerawat n parut x payah cakapla memang byk. Sejak ambil PERLA KING tak sampai pun 2 minggu, dah nampak perubahan. Excited sangat ni!! Kulit yg sebelum ni kusam dah makin cerah berseri, glowing mowing je. Halus bila sentuh dan masalah kulit pon dah tak ada, yang bestnya tak payah nak pakai makeup tebal bila keluar! Jimat duit dari beli foundation mahal2. Galak sy hari2 dok selfie sebab nak tengok perubahan sikit demi sikit tiap hari! Suami & kawan2 kemain puji dan tanya pakai ape??…hehe.."

Anda juga bakal Teruja selepas menggunakan Perla king & Tak Sabar Nak Tunggu kesannya!


perla king raja mutiara

Idamkan kulit gebu, licin tak payah edit bila upload gambar kt instagram?? Pakai bedak Johnson nipis je pon dah cantik tak perlu foundation & bb cream dah? 
PERLA KING boleh realisasikan hasrat uolls!
10 Perkara Best yang akan dirasai ketika Mengambil Perla King

+ Merangsang pertumbuhan sel2 kulit baru dan menghasilkan collagen penyembuhan
+ meneutralkan radikal bebas & menyingkirkan toksik dlm bdn yg merosakkan kulit
+ Menghapuskan kedutan dan garis halus pada muka
+ Wajah kelihatan muda dari usia sebenar
+ Menyingkirkan ulser kulit, bintik hitam, jeragat & melasma
+ Memulihkan eczema, ruam & melembabkan muka
+ Mencantikkan kulit dgn menjadikannya licin, anjal, sihat & halus secara semulajadi
+ Mencerahkan kulit wajah & seluruh badan secara kekal
+ Mengecut jerawat + menghilangkan kesan parut jerawat
+ Melancarkan peredaran darah dlm tubuh

Kenapa Anda Perlu Mengambil Perla King Serbuk Mutiara Asli?

 Senang Diambil, Tak payah Berpantang
 Kesan awal sepantas 3-7 hari
 100% bahan asli & semulajadi
 HALAL JAKIM, ADA GMP & PATUH kelulusan akta makanan!
 Dijamin tak mengandungi RACUN berbahaya & Selamat digunakan
 1 botol cukup utk penggunaan 30 hari

Cara pengambilan Yg SIMPLE > Hanya Koyakkan paket & boleh terus dimakan. Sehari 1x sahaja sebelum breakfast

perla king serbuk mutiara asli murah

4 bahan utama dlm PERLA KING serta manfaatnya :-

Serbuk Mutiara Asli Philippine
 Berkualiti premium, lebih ringan, halus serta mempunyai mineral dan kadar vitamin yg tinggi
 Amat diyakini golongan bgsawan Cina berkesan sebagai bahan pencerahan, pemutihan juga kulit menjadi awet muda
 Bersifat semulajadi & anti radikal bebas
 Menyingkirkan & membuang segala toksin dlm badan
 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
 Kesannya kulit menjadi cantik, gebu tanpa parut @ cela

Collagen Ikan Salmon
 Tak menaik @ menggemukkan badan seperti collagen ikan biasa
 Collagen salmon yang digunakan lebih berkualiti, antara yg terbaik dan turut digunakan oleh negara Philippine, Korea & Jepun
 Menyerap lebih pantas ke dalam sel kulit dan menggalakkan penghasilan sel2 kulit baru
 Mengandungi asid amino, omega 3 serta plbagai mineral yang membantu dlm menambahbaik kesihatan & kecantikan
 Memudar, menghilangkan parut & menghaluskan kulit

Hyaluronic Acid Gred A
 Bermineral & lebih halus
 Menggalakkan penghasilan collagen dlm badan
 Bertindakbalas dgn vitamin C untuk menghilangkan garis halus, kedutan, jeragat & parut dimuka
 Melembap & menegangkan kulit

Grapeseed Ekstrak & Vitamin E
 Sebagai antioksidan semulajadi
 Menyokong composisi collagen & serbuk mutiara dalam badan sekaligus mempercepatkan kesan
 Membantu menghilangkan parut

perla king testimoni

KEISTIMEWAAN PERLA KING 1,000,000 MG

+ Kulit menjadi lembap berseri dalam masa 24 jam
+ Menjadikan kulit lebih flawless, gebu & glowing seolah anda memakai mekap
+ Kulit semakin putih kemerahan dlm masa yg singkat
+ Jeragat mula pudar seawal 1 biji pengambilan
+ Jerawat mengecut & muka kurang berminyak
+ Parut jerawat akn perlahan-lahan pudar dan hilang
+ Mengecilkan liang pori dimuka & membuang whitehead + blackhead
+ Kulit tegang, awet muda, cantik serta byk lagi manfaat lain
+ Tak ada pantang termasuk kafein

FUNGSI HEBAT PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI

+ Pencerahan kulit secara semulajadi
+ Melindungi dari matahari (sunburn)
+ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru
+ Menguatkan folikel rambut
+ Menambahkan daya ingatan
+ Menguatkan antibody & daya tahan
+ Mempercepatkan metabolisma badan
+ Melancarkan pengaliran darah
+ Mengurangkan kadar kolesterol
+ Menguatkan & meningkatkan kepadatan tulang
+ Melambatkan penuaan, menghalang kanser & kesan2 bahaya sinaran UV
+ Memulihkan keadaan kulit seperti kulit blotches merah, zits, jerawat, rosacea, tompok kering, garis2 halus dan kedutan
+ Menghapuskan parut dlm masa seminggu @ kurang

cara makan perla king

CARA AMBIL PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI

 Koyakkan 1 paket & boleh terus dimakan (tak perlu bancuh)
 1 paket mengandungi 5 GM
 Ambil hanya 1 kali sehari sebelum breakfast (perut kosong)
 Minum air putih atleast 3 liter sehari

Ibu mengandung boleh makan
Ibu menyusu boleh makan



TESTIMONI PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI

testimoni perla king serbuk mutiara
Parut Jerawat Pudar dan Hilang
testimoni perla king serbuk mutiara

testimoni perla king serbuk mutiara


testimoni perla king serbuk mutiara
Kulit Lebih Cerah dan Putih Pinkish

testimoni perla king serbuk mutiara



testimoni perla king serbuk mutiara


testimoni perla king serbuk mutiara


testimoni perla king serbuk mutiara

testimoni perla king serbuk mutiara


testimoni perla king serbuk mutiara


testimoni perla king serbuk mutiara
Tiada Lagi Kulit Kering & Menggelupas, Muka Makin Lembap Berseri!



Perla King kini dgn packaging baru, lebih mudah dibawa kemana-mana!

HARGA ASAL
RM150 SM

RM160 SS

HARGA PROMO
1 KOTAK RM60 Semenanjung

1 KOTAK RM70 Sbh Sarawak
FREE POSLAJU


CARA ORDER?
sms /wassap 0197742520

sms /wassap 0197742520


Dijamin Berpuas hati

OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 .
OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 .
OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 .
OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 .
OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 .
OFFER MURAH Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 .
#perlaking , #licin, # cantik, #perlakingmurah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...