Monday, February 20, 2017

Borong murah Sampul duit raya Eksklusif terkini 2017

Sampul duit raya Eksklusif terkini 2017 

Offer TERHAD
Sah hingga 31 Mac 2017Sahaja ;) 

p/s: Design laku keras.. 
menyusut dgn sgt pantas. 
siapa cepat dia dapat :D 
 
Harga DIJAMIN antara TERMURAH DI PASARAN! 
OFFER GILE-GILE MURAH PUNYA!


dan DIJAMIN Sampul sebenar  
LEBIH CANTIK 
dari dalam gambar :D

Sampul saiz besar
TAK PERLU LIPAT DUIT!

-PRE-ORDER SAHAJA- 
(Sila lihat syarat-syarat tempahan di bawah) 

Harga Scroll di bawah. :)



  

 





 









 






  
 




















1 Paket = 10pcs = 10 Keping

HARGA:
1 Paket = RM4.00
Pos Laju Min: RM6 SM, RM10 SS


OFFER! OFFER!

TERMURAH! 
Boleh Campur-campur.
Untuk Borong SAHAJA!


JOM BORONG! MURAH MURAH!
1000pcs = RM199 SAHAJA!
2000pcs = RM345 SAHAJA!
3000pcs = RM500 SAHAJA!
5000pcs = RM700 SAHAJA!
10000pcs = RM1200 SAHAJA!
20000pcs = RM2300 SAHAJA!
30000pcs = RM2900 SAHAJA! 
+RM5 SAHAJA UTK Semenanjung M'sia!

(Sms/whatsapp saya untuk kos pos Sabah / Sarawak)
0197742520
0197742520
Sms/whatsapp :  0197742520


Syarat-syarat Belian: 

PRE-Order SAHAJA :)
- Stok dijangka sampai Minggu ke 3 atau minggu ke 4 bulan Mac. 
- Siapa cepat dia dapat. PErlu Booking dengan 50% deposit sebagai tanda confirm order.
- Bila stok dah ready, baru langsaikan bayaran baki. Setelah bayaran penuh kami terima, baru barang akan dipos ya. :)
- Saya akan maklumkan jika stok dah sampai. 
- Tidak boleh cancel order, kalau cancel order deposit Burn ye  ;)
- Harga offer sah sehingga 31 Mac Sahaja. Selepas 31 Mac, harga akan naik seperti offer biasa.
Serius design laku keras. Kalau lambat mmg tak dapat. 
- JOM tempah segera untuk dapat HARGA MURAH ni.. kalau habis menyesal nanti.. jangan menangis ye :-P <3 b="">

Friday, February 3, 2017

Peluang Tambah Pendapatan. Kerja Kosong

JAWATAN KOSONG GAJI RM 4000
(Sehari 8 Simkad sahaja Perlu Jual)

JAWATAN KOSONG GAJI RM 2000
(Sehari 4 Simkad sahaja Perlu Jual)

Selepas 1 Tahun Kerja Gaji anda akan naik
Gaji anda akan naik RM1460 + Gaji Asal

Cuti Gaji Tetap Jalan

DEALER & RAKAN NIAGA TELEKOMUNIKASI TRONEXUS
.
KELEBIHAN SIMKAD TRONEXUS
✅Free CALL UNLIMITED sesama rangkaian.
✅Free 1 TAHUN EXPIRED DATE setiap kali topup minima RM10.
✅Plan Internet serendah RM10/Bulan.
✅Boleh kekal number sedia ada.
✅Boleh pilih VVIP number ikut citarasa sendiri.
✅IC BLACKLIST boleh daftar.
✅Coverage meluas Power by DIGI.
.
========================
KELEBIHAN DEALER & RAKAN NIAGA
✅Komisyen topup sehingga 26% setiap kali customer topup.
✅Komisyen pendaftaran new dealer sehingga RM50.
✅Komisyen rekrut 5 new dealer pakej yg sama sehingga RM100.
✅Komisyen boleh dikeluarkan setiap hari.
✅Tidak perlu simpan stock Simkad.
✅Tidak wajib buka kedai @ outlet.
.
✅Pendaftaran Dealer hanya serendah RM29
.
✅Boleh jual VVIP NUMBER tanpa perlu simpan stock
.
✅System Website pengurusan dealer disediakan
.
✅Training dealer diberikan secara percuma
.
✅Group Support by whatsapp secara percuma.
.
✅FREE system Topup & Reload & Pay Bill dgn special %.
.
========================
PAKEJ DEALER/RAKAN NIAGA
.
1- BASIC TASK - RM29
✅Komisyen topup sehingga 15%
✅Komisyen pendaftaran new dealer RM10
✅Komisyen rekrut 5 new dealer pakej yg sama RM10
.
2- STANDARD TASK - RM99
✅Komisyen topup sehingga 20%
✅Komisyen pendaftaran new dealer RM10@30
✅Komisyen rekrut 5 new dealer pakej yg sama RM10@30
.
3- PREMIUM TASK - RM299
✅Komisyen topup sehingga 26%
✅Komisyen pendaftaran new dealer RM10@30@50
✅Komisyen rekrut 5 new dealer pakej yg sama RM10@30@100
.
========================
.
*Klik link ini utk REGISTER DEALER:
Http://member.tronexus.com/member/sr/MTcwOTE=

.
.
.
MASIH KURANG JELAS??
Perlukan info lebih lanjut??
Mahukan penerangan khas secara terperinci??
.
Cepat2 Call saya di talian
01120400030
01132160600
Whatsapp 0197742520

Boleh terus Join Group Ini
https://chat.whatsapp.com/L7lLGobAi2dFdCceP8EkKa


SILA KOMEN PM

#tronexus
#pakar



Saturday, January 7, 2017

Babies blink coffee 15 in 1


Babies blink coffee 15 in 1 .
1 jar : 15 sachet
Harga : Rm 35.00 sm/Rm 40.00 ss.
Pos rm 6 sm/rm 10 ss.

Whatsapp 0197742520
Whatsapp 0197742520
 untuk dapatkan harga offer
 Babies blink Coffee 15 in 1 ( kotak pek baru ).
1 kotak 15 sachet.
Rm 40.00 sm/ Rm 45.00 ss.
Free postage.
 Kata kawan saya,

"Sekali dah minum Babies blink coffee ni, I takkan bertukar kepada yang lain."

              Ketika itu saya tak terpengaruh pun...Ala...kopi aje pun...Tetapi bila tengok gambar kopi yang macam sedap je tu, sayapun teringin mencuba.Lagipun harganya murah dan mampu beli.Tambahan pula , kata Datin Lyanaz, Babies blink coffee ni sesuai diminum bila-bila masa sahaja kita mahu.

              Kali pertama saya minum, tak rasa apa-apapun.Alahai...rasa kopi biasa aje...lebih baik saya beli indocafe kat kedai aje.Kerana tak suka pekat,saya hanya menggunakan setengah sachet coffee babies blink untuk satu gelas.Ketika itu bulan puasa.So, saya ambil hanya sekali sehari.Itupun kadang ambil,kadang tidak.

              Dalam masa tiga kali minum kopi ni, saya rasa kulit saya lembut semacam.Bila sudah seminggu,konon tanya encik suami.Tapi Adan kata "perasaan awak aje tu...biasa aje.Psikologi orang yang makan supplement memang perasan kulit cantik gebu,percaya sangat dengan testimoni."

              Kebetulan seminggu lepas minum, saya balik kampung beraya.Mintak pandangan adik beradik semua.Wah...mereka kata kulit saya rasa lembut.Seronoknya... Akhirnya anak-anak pula menegur kulit saya rasa lembut.Tak syak lagi .Ini semua kerana Babies blink coffee 15 in 1 .Selepas minum kopi ini dalam 10 paket, Encik suami terpaksa mengaku akhirnya.Kulit saya memang rasa lembut dan licin.Ehem!Hahaha...

             Akhirnya saya buka semula info tentang Babies blink coffee 15 in 1  ni.Coffee Babies Blink ni di adun dengan menggunakan Serbuk Mutiara dan mempunyai 15 Khasiat yang Tersimpan ....sebab itu ia disebut sebagai 15 in 1.


 Kelebihan Babies blink coffee 15 in 1 :

~ Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata.
~ Melembut, menghalus dan menggebukan kulit seluruh badan
~ Membaiki tekstur kulit agar tampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat.
 ~Menganjal dan melembabkan kulit .
~ Merawat kulit berparut, berjerawat serta kering.
~ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus.
~ Menghilangkan eyebag.
~ Mengecilkan liang pori kulit.
~ Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga.
~ Menghilangkan rasa mengantuk atau letih lesu.
 Cara pengambilan Babies blink coffee :
~ Amalkan 2 Kali sehari,sebelum sarapan dan sebelum tidur.
~ Pengambilan pada waktu perut kosong membolehkan penyerapan nutrisi secara maksima.
~ Banyakkan minum air bersih untuk mempercepatkan proses detox / pembuangan toksin di dalam badan.
             Coffee babies blink di siang hari...lebih bertenaga dan cantik dalaman serta luaran...utk 1 gelas ni lyanaz letak 2 sachet...dan ais....mmg kaw2 sodap.....try x caya....main panas pun kulit x burn...x caya try lorrrr....
Kandungan Babies blink coffee :

~ Serbuk Mutiara, L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote, Calcium, Ekstrak Habbatussauda, Ekstrak Betik, Ekstrak Anggur, Avocado, Tomato, Vitamin C, Marine Collagen, Kopi Arabic, Krimer Bukan Tenusu, Gula

Tuesday, January 3, 2017

AURAWHITE BUBBLY MURAH!!



 RM80 PROMOSI

UNTUK LEBIH DISKAUN N PROMOSI 
MEH WHATSAPP 0197742520

CONFIRM XNYESAL.. 

KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY
✔ Berperisa CANDYSWEET strawberry yg super duper lazat
✔ Mencerahkan kulit & melembapkan kulit
✔ Merangsang penghasilan kolagen utk remaja
✔ Memberi tenaga
✔ Baik utk daya ingatan terutama pelajar2
✔ Atasi kulit berjerawat & berminyak yg normally remaja 
tidak akan terlepas dengan masalah kulit berminyak kerana 
hormon berubah mengikut peningkatan usia
✔ Di perkaya dgn salmon collagen peptide, manuka honey,
grapeseed,vitamin C, E & A
✔ Kurangkan masalah rambut gugur & rekahan tumit kaki
✔ Menyerlahkan aura wajah
✔ Kulit akan bersinar-sinar
✔ Tubuh badan yg sihat
~KANDUNGAN AURAWHITE BUBBLY
Hydrolyzed Tilapia Collagen Peptide, Vitamin A, B, C, D & E, Blueberry, Strawberry, Amino Acids, Acerola Cherry, Manuka Honey, Grapeseed.
~CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY
✔ Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan 
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.
✔ Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan 1scoop dan 
sebelum tidur 1scoop dan dikemam di dalam mulut tanpa 
perlu dibancuh dengan air.
~FAQ AURAWHITE BUBBLY
Aurawhite bubbly sesuai untuk umur berapa??
12-25 tahun. Lebih dari Itu..digalakkan mengambil aurawhite beauty stemcell untuk tindak balas yg lebih cepat dan maximum.
1jar tahan berapa lama??
1jar 500gm -3weeks
Apa fungsi aurawhite berry??
Untuk kulit,rambut,kuku,Minda dan energy booster
Period boleh ambil??
Boleh..Tapi ambil pada hari ke-4
Apa rasa aurawhite berry??
Rasanya manis -sweetcandy strawberry
Lelaki boleh ambil??
Jawapannya Boleh.. Lelaki Perempuan Boleh amalkan..
Cara Makan aura white bubbly??
1scoop pagi, 1scoop Malam. Makan dan biarkan larut bersama air liur..tak perlu bancuh dengan air..
Berapa lama boleh nampak kesan??
Kesan seawal 7 hari bergantung kepada individu.. kesan terhadap setiap individu tidak sama.
Apa beza aurawhite lama dengan yang baru??
Aurawhite bubbly khusus untuk REMAJA

#aurawhitebubbly
#aurawhite
#remaja
#aurawhitemurah
#aurawhiteborong

0197742520

Tuesday, November 15, 2016

Oli Candy premium

OLI CANDY PREMIUM
Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan??
Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
Kuantiti limited 
Kualiti terbaik
Sape cepat dia dapat
5x kuasa pencerahan
Jerawat yang SERIUS dan sering KECEWA
Rendah Diri Sebab Kulit GELAP
SENANGNYA NAK CANTIK!!!

Whatsapp 0197742520

OLI CANDY PREMIUM merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.
Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni 
OLI CANDY PREMIUM iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C
KELEBIHAN OLI CANDY PREMIUM:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
KEISTIMEWAAN OLI CANDY PREMIUM :-
▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit

Whatsapp 0197742520

OLI CANDY PREMIUM lulus Ujian Makmal/Lab
KLIK PADA GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS
CARA PENGAMBILAN OLI CANDY PREMIUM YANG BETUL :-


1) Makan 2 biji OLI CANDY PREMIUM waktu pagi semasa perut kosong. 
2) Minum segelas air putih setelah selesai kunyah Olicandy. 
3) Pastikan air masak minum sekurangnya 3 liter sehari. 
4) Amalkan secara konsisten dan teratur.
TIPS Pengambilan Oli Candy yang berkesan :-

**Sedikit info
Ramai yang bertanya boleh ke olicandy dan vsireh ni diambil sekali dgn jus premium vsireh
Jawapannya ialah BOLEH
Whatsapp 0197742520

CARA PENGAMBILAN V SIREH DAN OLI CANDY ??

Terpulang kepada keselesaan masing masing
Ada yang nak ambil sekaligus maksudnya 1 sudu vsireh dan 1 biji tablet olicandy..boleh..tiada masalah 
(jangan teguk sebotol vsireh dan telan sebotol olicandy sudah) sebab memang tak boleh.

Nak ambil asing pon boleh
Contoh 1 biji olicandy sebelah pagi & 1 sudu jus premium vsireh sebelah malam pon tiada masalah

**Jangan lupa perbanyakkan minum air kosong setiap hari (2-3 liter sehari)**

TESTIMONI OLICANDY & OLICANDY PREMIUM :-





Q&A OLICANDY :-
1. Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

3. Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
 Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

"OLICANDY, SHINE ALL DAY"

Kandungan: 30 tablet
APA YANG MEMBEZAKAN Olicandy BIASA vs PREMIUM EDITON NI???


Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHIETING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan?? 

Pitera yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power 

Apa tu Pitera??
✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik .
✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. .
✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan 


HARGA.. Jangan risau! Nama je PREMIUM EDITION tapi harga SAMA dengan Olicandy biasa 
STOK TERHAD & limited edition so siapa cepat dia dapat 

BERMINAT:-
HARGA OLI CANDY PREMIUM :-

1 BOTOL RM59 SM / RM63 SS
2 BOTOL RM110 SM / RM115 SS
(1 BOTOL 30BIJI)

Whatsapp 0197742520
Whatsapp 0197742520
Whatsapp 0197742520

#olycandy, #cantik #murah , #testimoni


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...