Sunday, January 27, 2013

OFFER MURAH Krim SUSU BERAS - RAHSIA GEBU Kulit Wanita Thailand!! SELAMAT dan BERKESAN!!

Krim Susu Beras Thailand AAA

Harga : RM30

Pos Laju : SM RM6, SS RM10
OFFER!! OFFER!!
1 Bekas : RM29 SAHAJA!!
PERCUMA Sabun Susu Beras Biasa 1 Bar
PERCUMA Sample Milk Spa Salt!!
Percuma Pos Laju SM, SS+RM5
My Review:Memang bagus pakai krim ni. Lepas cuci muka dengan sabun susu beras, kulit sy rasa tegang n kering sket. Bila pakai krim ni, muka kembali lembab dan selesa. Bila dah lame2 pakai (dlm 1bln++) kulit makin licin dan parut juga semakin pudar.. Best tau! harga pun murah..mai la beli ;)

JOm baca info produk :

Krim Susu Beras Thailand AAA adalah cream yang dibuat dari ekstrak Beras Susu Thailand asli dari k-brother dengan kualiti AAA+ dengan bahan semulajadi untuk memberi kesegaran pada wajah. Krim ini diformulakan menggunakan Susu Beras dapat berfungsi sebagai pelembab dan juga krim siang. Juga boleh digunakan sebagai make up foundation.

Kandungan :

Rice Milk Extract, Olive Oil, Vitamin B3, Vitamin E

Khasiat :

* Memberi oksigen kepada kulit wajah
* Membuang sel-sel kulit mati
* Menaikkan aura seri wajah secara semula jadi.
* Menjadikan kulit cerah dan gebu, halus dan tegang tanpa pengelupasan.
* Menghilangkan jerawat & jeragat
* Menghilangkan parut jerawat
* Menghilangkan kedutan, whitehead & blackhead
* Menanggalkan bekas make-up pada kulit muka.
* Menghilangkan kesan hitam pada bawah mata, ketiak, celah-celah paha dan siku.
* Sesuai digunakan untuk orang yang mengalami masalah kulit mati dan resdung.
* Mampu memberi kesan kesegaran sepanjang hari serta badan tidak melekit walaupun berpeluh.
* Boleh mengatasi bau badan

Cara Penggunaan :

Gunakan selepas mandi (sapukan ke muka selepas dicuci dgn sabun susu beras bagi kesan yg maksimum)
Tahan selama 1 bulan untuk penggunaan sekali sehari




Krim Malam Susu Beras

Harga : RM10
Pos Laju : SM RM6, SS RM10
OFFER!! OFFER!! 
1 unit RM19 RM13 SAHAJA!!
1 DOZEN (12 Unit) RM90  RM65 SAHAJA!!
(Harga percuma pos laju SM, SS +RM5)

My Review:
Best3! Pertama kali pakai dah JATUH CINTA!! Lepas pakai, muka serta-merta kelihatan CERAH SEMULA JADI. Takde kesan capuk2 ke. Memang sgt2 puas hati! Lebih-lebih lagi harganya SANGAT MURAH! Sesuai dipakai waktu malam lepas cuci muka / lepas mandi. ^^

Jom baca info krim susu beras ni :

Krim susu beras dihasilkan dengan penuh teliti tanpa bahan kimia. Dirumus dariphada 100% bahan-bahan semulajadi terdiri daripada susu, beras dan vitamin E. Sesuai 

digunakan siang (kawasan teduh) dan malam, lelaki dan wanita.
Khasiat Krim Malam Susu Beras
1) Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.

2) Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.

3) Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam/putih serta parut bekas jerawat.

4) Merawat masalah warna kulit tidak sekata.

5) Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.

6) Menghilangkan kedutan halus di muka.

7) Boleh digunakan sebagai alas make up.



Cara Penggunaan:
Gunakan setiap kali selepas mandi atau selepas mencuci muka. Ambil sedikit dan sapu rata ke seluruh wajah. Lebih berkesan sekiranya di gunakan selepas mencuci muka dengan SABUN SUSU BERAS


 Krim Siang Susu Beras 
(Foundation SPF40)
OFFER

1 unit RM20 RM14 SAHAJA!!
1 DOZEN (12 Unit) RM100  RM75 SAHAJA!!
(Harga percuma pos laju SM, SS + RM5)

Krim siang ini diformulakan menggunakan Susu Beras.
Bertindak sebagai pelembab dan juga krim siang.
Juga boleh digunakan sebagai make up foundation.

1. Menjadikan kulit lebih cerah, halus dan tegang dan tanpa pengelupasan.
2. Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan sel-sel kulit mati.
3. Sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah resdung.
4. Sebagai anti penuaan.
5. Sebagai alas mekap.

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan krim susu beras setiap hari di muka dan leher pada waktu siang. Untuk mendapatkan kesan yang lebih baik, cuci muka terlebih dahulu dgn SABUN SUSU BERAS


 Set Susu Beras 4 In 1


 OFFER!! OFFER!!

1 SET SM RM35 RM30 SAHAJA!! 
S/S RM40 RM35 SAHAJA!!
PERCUMA POS LAJU!!
PERCUMA Sample Milk Spa Salt!!

1- atas : sbn susu beras biasa - pakai 2@3 kali sehari
2 - tutup color gold : krim siang = krim uv = foundation SPF 40 - pakai wktu siang lepas cuci muka dgn sbn susu beras. Tekstur sgt2 ringan dan halus..mmg best! Dengan sekali sapuan, wajah cerah berseri semula jadi, TAK BERMINYAK, TAK BERCAPUK dan RATA dgn SGT MUDAH! dah mcm pakai bedak! jd taknak pakai bedak pun xpe..
Boleh juga pakai krim kunyit sblm pakai krim siang utk bertindak seperti pelembab.
3 - tutup putih : krim malam - pakai wktu mlm lepas cuci muka dgn sbn susu beras. Menghasilkan kesan cerah semula jadi, TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4 - tutup merah : krim kunyit PERLU pakai nipis kat muka sebelum tdo mlm. Bertindak sebagai pelembab, merawat jerawat dan parut. Menjadikan kulit SANGAT lembut, licin, cerah dan sekata. Boleh juga pakai krim kunyit sebelum pakai krim mlm atau krim siang ;)
Krim Uv

-Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta- suci tanpa was-was.
- Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
- Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam/putih serta parut bekas jerawat.
-Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
- Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
-Menghilangkan kedutan halus di muka.
-Boleh digunakan sebagai alas make up.

2)Krim Susu Beras Malam

Mengandungi Susu Beras,vitamin E,
Bertindak sebagai moisturizer,KRIM MALAM
Berkesan untuk:-
~ Merawat, menegang, menghalus sambil mencerahkan kulit muka yang kusam dan lesu secara semulajadi serta suci tanpa was-was.
~ Melembapkan kulit secara seimbang, tidak kering atau terlalu berminyak.
~ Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam serta noda bekas jerawat.
~ Merawat masalah warna kulit tidak sekata.
~ Mengurangkan kesan hitam dan lebam di sekeliling mata.
~ Menghilangkan kedutan halus di muka.

3) Krim Kunyit dirumus khas untuk menghilangkan jeragat dan parut-parut jerawat dengan berkesan, diperbuat daripada sumber-sumber alam semulajadi.

KHASIAT KRIM KUNYIT :

Mengecutkan jerawat
Menghilangkan parut-parut jerawat
Menghilangkan jeragat
Menghilangkan tompok-tompok dan bintik-bintik hitam
 

12 comments:

  1. Replies
    1. hi.. boleh tgk kat kaedah tempahan.. atau just sms me 0127805982

      Delete
    2. Salam sis,promotion ni Ad lagi ke?

      Delete
    3. salam, kedai online ni masih aktif ke?

      Delete
  2. Still ade offer ke?promosi 1 set rn30

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, promosi rm30 Ade lagi ke? nak order pos laju bagaimana?

    ReplyDelete
  4. Waalaikummussalam.. boleh whatsapp saya di 0197742520

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...